Bir sorum olacaktı, androidde çok eski değilim. 5 yada 6 ay kadar oldu kullanmaya başlayalı. Galaxy Note 3 N900Q kullanıyorum. Yeni kullanıcı olsamda telefonda kullandığım bir çok uygulama var. Fakat şöyle bir sıkıntım var bazı oyunlarda takılmalar oluyor. Bu oyunlar özellikle subwey surf gibi oyunlar, lisanslı fifa 14 ve hill climb racing gibi oyunlarda mevcut fakat bunlarda takılma olmuyor. Açık uygulama bırakmıyorum, ram belleğini temiz tutmaya çalışıyorum ama yinede sorun devam ediyor. Uygulamaların fazla olması bu problemi oluştururmu? #YardımBekliyor #android #AndroidKitKat
Teknoseyir gündemi
#TeknoYardım#wolverine#DubleksPC#AceCombat8#gog#THERMALTAKE#ILL#GOW#şirket#controlSon bir saat içinde 125 ziyaretçi, 15 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Bende Xperia Z Ultra kullanıyorum ve bazı oyunlarda takılmalar var. Sanırım kitkat olduğu için böyle.
yonga seti veya android sürümünün getirdiği bazı uyumsuzluk problemlerinden kaynaklanıyordur. oyunun güncellemesiyle geçebilecek bir problem. çünkü note 3 işlemcisi,gpusu,rami bahsettiğiniz oyunu çok rahat oynatır.
Note 3 öncesinde galaxy s4 kullanıyordum oda aynı sıkıntıyı yaşatmıştı, hafıza sıkıntısı var diye düşünmüştüm ama şimdi bellek yeterince boş. Böyle bir modelde bu sıkıntıyı yaşamak benide şaşırttı ama çözüme bir türlü ulaşamadım.