biraz baktım da bulamadım. %90 yanlış hatırlıyorum. Sizi yanlış yönlendirmek istemem hocam.
biraz baktım da bulamadım. %90 yanlış hatırlıyorum. Sizi yanlış yönlendirmek istemem hocam.
Geçen 30 veya 35 bin liraya 14400 + 5060 lı sistem vardı diye kaldı aklımda. Onu arıyorum da henüz bulamadım. Bence fiyat fazla hocam.
biz veya komşularımız bir yere gittiği zaman her gün elektrik var mı kontrolü yapıyoruz. Çareyi o şekilde bulduk. Büyük sıkıntı.
@bobafett yok hocam ona da izin yok da bu sigaracılar gelmeden haberleri geliyor, kül tablalarını alıp bir süre bekleyip, tehlike geçince hayat kaldığı yerden devam ediyorlar
Çayda ve hindide de benzer şey vardı. Pc den girmiş olsam link atardım 🙂 telefonda zor oluyor
Atakule'nin dibinde, esnaf lokankası gibi, yemek kısmet olmadı ama herkesin bayıldığı bir yer. Diğer esnaf lokantaları gibi bir süre sonra kapanıyor. https://www.instagram.com/cankaya_lokantasi/
Bu da arkadaşımın önerisi, yine yemek kısmet olmadı 🙂 ama kötü olduğu sanmıyorum. https://www.instagram.com/ozetdoner/
Offf of. Bu sene çıksa ön siparişle alır geçerdim. Forza'dan daha güzel görünüyor. Ya gerçek şehir(ler) gerçek arabalardan oluşan trafiği yeter sadece.
Tam aradığınız oyun bu hocam. Forza'yı beklediğim için almadım. İlk oyunu da zamanında bedava vermişler, o bile tatmin edici. Her ne kadar bunu oynayamamış olsam da tavsiye ederim. (oynayanlar kontrol şemasından şkayetçiler, ona da alışmak bence çok sürmez. ) Eğer elinizde Titanfall 2 varsa o daha iyi olur. Bedavaya harika bir deneyim. En kötü 3-5 kere bitirmişimdir.
https://store.steampowered.com/app/2183900/Warhammer_40000_Space_Marine_2/
@oniki Hocam dediklerinize sonuna kadar katılıyorum. Tek yol eğitim ama dediğim şey eğitilemezler için zaten. Ya en basitinden Alamanya'da vs. yapmaya bir yerleri yemeyen ...in cennet vatana gelip kafalarına göre kuralsızlaşmaları. Bunlar nasıl bu kadar rahat hareket edebiliyor, işte Alamanya'yla aradaki fark o.
Son bir saat içinde 212 ziyaretçi, 53 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
@biryerli senin işin değil mi?