#TeknoYardım
Elimde shp200 model philips marka kulaklık var 32 ohm empedansı var bunu Laptopda kullanıyorum ve haliyle düşük ses veriyor bunu kulağım rahat etsin diye almıştım ama ses kısık geliyor oyunlarda ve film izlerken tat alamıyorum. Bunun için önerebileceğiniz usb ses kartı varmı kalitesi yüksek olmasına pek gerek yok. http://ali.ski/Y66Ka şöyle bir şey buldum iş görürmü?(çipin empedans değerine baktım 32 yazıyor ama tabi çin malı sonuçta emin olamadım)
Teknoseyir gündemi
#TeknoYardım#wolverine#DubleksPC#AceCombat8#gog#THERMALTAKE#ILL#GOW#şirket#controlSon bir saat içinde 125 ziyaretçi, 15 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
@orcun Yardımınız için teşekkürler. Bakayım biraz daha araştırayım birinden duydum bu modeli kaliteli bir marka diyorlardı.(diğer çin mallarına göre tabiki)
Şunu dener misin?
http://www.fxsound.com/webapps/
@mstfanar dediğiniz uygulama biraz yükseltti sesi ama yinede diğer kulaklığım kadar ses alamıyorum. ses kartı çözüm olacak gibi sipariş veridm bekliyorum.