#akış ssd'den herhangi bir ses gelmesi mümkün mü acaba? az önce kasadan bayağı anahtarı demire kanırtır gibi ses geldi, nereden geldiğini anlayamadan ses kesildi.
Teknoseyir gündemi
#HaftalıkGündemeMalzeme#YapayZeka#notalmauygulaması#projectfootballdevlog#Huawei#Sony#HellisUs#xperia1viii#israf#AISon bir saat içinde 226 ziyaretçi, 95 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
power supply fanı , dvd player , işlemci fanı, ekran kartı ,bunlardan ses gelebilr fanlarından birde bip sesi var
bilgisayar eski olursa onlarda olsun fakat ssd'yi alalı 1 hafta olmadı.bildiğin garç gurç diye kanırtma sesi geldi resmen.kafama takıldı ssd'den böyle bir ses gelebilir mi diye.
ssd tıkırtı gelmez usb flas bellek gibi içinde dönen birşey yok . ama çalıştığı zaman çok hafif bir cızırtı olabir onu da biz duymayız . tıkırtı olmaz