Atatürk havalimanı üzerinde drone uçuran bir vatandaş çıkmış, can kaybı veya riski olmadan ülkemizde gündeme gelmeyeceğinden Levent abi daha önceki podcastlerin birinde bahsetmişti , meclis gündemine gelir belki de.@gamsizm @leventp
Teknoseyir gündemi
#HaftalıkGündemeMalzeme#eurobeat#Microsoft#TeknoYardım#android#64bit#adafruit#Uzay#RetroGaming#z120Son bir saat içinde 300 ziyaretçi, 56 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2021 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- Sunucu desteği dgn teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
O değil de, havalimanlarında jammer bulunur. Sinyalleri bozar. Terör örgütü havadan drone ile dinamit sokup patlatır yoksa. Ama gel gör ki sistem çalışmıyor görünüyor. Jammer ile ilgilenen elemanı bulup kovmak lazım.
jammer hakkında bilgim yok fakat drone konusunda acil bir düzenleme gerekli, yani felaket olması için kötü amaçlı kişilere bile gerek yok malesef.
Havalimanında jammer filan olmaz. Yapılacak en büyük salaklık olur 😀 Bu arkadaşı bulup uzun bir süre F tipi bir cezaevinde misafir etmek gerek.