Yeni Geldi

#BlackBerry Bold 9790

Kılıflı 2.El (150 TL bedel ödedim)

En Kısa Zamanda Öğrenip İncelemeye Çalışacağım

BeğenFavori PaylaşYorum yap
  • L4FLEUR @l4fleur

    Yanlış hatırlamıyorsam zamanında 800-900 lira civarına satılıyordu.Değeri nasıl düşmüş elden çıkarmak için.Gerçekten inanılmaz.İyi yapmışsınız hocam 150 TL'ye harika bu telefon.

  • Emrah Öztürk @emrah-ozturk

    Uzun süre Blackberry kullandım, kusura bakmayın ama 150 TL bile etmez. Kullanışsız olsun diye özel çaba harcanmış sanki.
    Üstüne bir de pili bir günü zor devirir, hep 3G kapalı kullanmak zorunda kalırdım yarı yolda kalmamak için. Bazen 3Gyi açık unuturdum da akşam %80 olan şarj gecenin bir yarısı biter, çığlık çığlığa uyarı verirdi uykumu bölerdi. Benim cihazın (9900 model) kutusundan yedek pil çıkmıştı. Ama pili değiştirdikten sonra açılması 7-8 dakika sürüyordu. Öyle her adaptörle de şarj olmaz, çok seçicidir.
    Ekranı dokunmatik ama arayüz dokunmatik olacak şekilde tasarlanmamış tam olarak, eğreti bir adaptasyon yapılmış. Daha başka bir sürü saçma sapan durumları var da daha fazla yazıp kendi sinirimi bozmak istemiyorum, nefret ederdim BBden 🙂 Ama çok sağlamdır, ona lafım yok.

  • Emrah Öztürk @emrah-ozturk

    Hayirli olsun elbette, önce bunu söylemeliyim kusura bakmayın. Ben çok kizginim BBye hırsımı alamadım 🙂 Nihayetinde şirket telefonuydu, para vermeyince atıp tutmak kolay.

  • O A @keyniley

    Bold 9700, kullandığım ilk ve tek Blackberry idi. Bu Bold 9780 de aynı modelin kasası biraz elden geçmiş ve ram'i 512MB'a çıkarılmış sürümü. Özellikle BB OS 7'den itibaren keşke 512MB olsaydı dediğim çok olmuştur. Kasası sağlam, pili de 3G'yi kapatırsanız bir smart phone'dan beklemeyeceğiniz kadar uzun gidiyor ama günümüz şartlarında bu modeller herhalde ancak yarı-smart phone olarak sayılabilir 🙂