Gittiğim yerde turşu bulabilirsem problem yok. Çiğ köfteyi de kendim yapabilirim diye düşünüyorum.
Teknoseyir gündemi
#ikiaşama#HaftalıkGündemeMalzeme#mikrozort#miasma#kali365#Battlefield6#PrinceOfPersia#ImmortalsFenyxRising#Senua#Beat#başkanolursamSon bir saat içinde 251 ziyaretçi, 87 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.

Dünyanın her yerinde Türk var... hiç bir sıkıntı cekmezsiniz. Ben 1 sene polonyada yaşadım hiç yiyemedigim veya özlediğim bisey olmadı.
Adana sana göre degil 🙂
@maximilian hepsini bulursun da lutenisa biraz zor olabilir. En kotu kendin yapmasini ogenirsin 😀
@maximilian valla bizimkiler her yaz yapiyor. Ben de 5-6 sene oncesine kadar her yaz yardima gidiyordum ama artik pek gidemedigim icin birer ikiser yapilmislarindan aliyorum 😂 Ev yapimi gibisi yok valla 😀
@maximilian neredeyse bir yildir yemiyorum. O kadar konusmanin ustune bir ziyaret farz oldu, agzim sulandi resmen, bir de acim zaten😀 Eger yeteri kadar varsa cidden gonderirim bir burkan gorursun ev yapiminin lezzetini.