Şarkı güzel de sürekli arka planda tekrar etmesi soğutur gibi. Demoda sürekli bu çaldı umarım diğer bölümlerde yoktur. Demosu da 2.5 saat oynattı valla güzel oyunmuş.
Teknoseyir gündemi
#TeknoYardım#wolverine#Computex2026#ControlResonant#yardım#RetroPC#TombRaider#OyunGündemineMalzeme#DubleksPC#AceCombat8Son bir saat içinde 170 ziyaretçi, 18 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.

Nier Automata özentisi ya da hadi esinlenme diyelim aşırı fazla fakat Nierde combat yok gibiydi bunun combatı sekiro souls ortaya karışık güzel bir şey olmuş. Hikaye tarafında karşılaştırılamayacak kadar zayıf olacak gibi geldi hiç içine çekemedi beni ama oynanış ile kapatır belki.
İngilizce dublaj çok kulağımı tırmaladı, Japonca da orijinali değil diye saçma geldi. Koreceye de hiç alışık değilim garip hissettirdi çıkarsa hangi dublajla oynarım bilmiyorum. Gerçi vakit bulabilecek miyiz o da belirsiz 😀
Ek not, demodaki boss aşırı yordu beni ama meğer dodge değil parry atmaya odaklanmak gerekiyormuş öyle yapınca çerez gibi gitti.