İnternet trafiğimi izleyip anlık olarak download-upload miktarımı bana gösterebilen bir program var mı? Ey DSL vardı bir zamanlar ama en son 8 sene önce güncellemiş. 🙂 Hâlâ iyi çalışıyor aslında ama güncel bir şey var mı merak ediyorum.
#akış #teknoyardım #internet #download
Teknoseyir gündemi
#BirazMüzik#TeknoGıda#RealMadrid#GTAV#AMD9000#steam#VideocardZ#AC#kısaltma#helldivers2Son bir saat içinde 189 ziyaretçi, 128 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2025 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Glasswire denedim çok iyi. Ücretsiz sürümü de var. Hatta Steam'e bile geldi 😀
Bu güvenlik falan diyor, benim aradığım tam olarak güvenlik için değil sadece bilgisayarımdan ne kadar indirme yapıldığını anlık olarak görmek istiyorum. Mesela torrent açtım orada yazsın işte kaçla indirdiğini torrent'te yazdığı gibi. Ya da güncelleme indiriyor diyelim oradan anlayabileyim ben.
@akkirhakan hocam tamam işte 😀 tek tek pc deki hangi program ne kadar indiriyor, ne kadar indirmiş onu gösteriyor bu 🙂 Ben de bilgisayar arkaplanda indirme yaparken bunun sorumlusu olan programı bulabilmek için bişey arıyodum Glasswire çözdü olayı 🙂
@protego Anladım ama güvenlik programlarına karşı bir önyargım var. Şunu engelleyeyim bunu sokmayayım derken yavaşlatıyorlar bilgisayarları hep. 🙂 O yüzden kullanasım gelmiyor virüs programım da yok.
@akkirhakan Hocam güvenlik programı olduğunu nereden çıkarttın onu hala anlamış değilim? Bilgisayardaki tüm trafiği sana gösteren ve istersen engellemeni sağlayan bir program. Başka da işlevi yok. "Güvenlik" kelimesine niye taktın anlamıyorum.
@protego Güvenlik duvarı uygulaması çünkü. Yükledim daha ilk dakikadan bildirim çıktı şu program internete erişmek istiyor falan diye. Bu kadar kapsamlı bir program değildi aradığım, sadece down up miktarını gösterse yeterliydi. Netspeedmonitor işimi gördü. Teşekkür ederim yorumların için.
@akkirhakan Gösterilecek uyarıların ayarları var, istersen hepsini kapatabilirsin
Net Limiter, net balancer
İzlemekle kalmıyor, gerekirse sınırlama getiriyor.
Bunlar 30 gün sonra para istiyor denemiştim. 🙂
@akkirhakan Net Limiter için basit bir kullanıcı adı şifre vardı. 🙂
netspeedmonitor kullanıyorum. anlık olarak gösteriyor. ama çok uzun süredir güncellenmedi. windows 10 desteklemiyor, uyumluluk modu ile çalışıyor anca, ama öyle de problem yok. birkaç senedir kullanıyorum, olmazsa olmazlarımdan.
Aradığım programa benziyor hemen deneyeyim. 🙂
Kurdum şu an aradığım program bu aynen. 🙂 Teşekkür ederim.
@ayzinhaym Kuruluma sağ tıkla özellikler de, yukarıdan uyumluluk sekmesine geç. Aşağıda uyumluluk moduna tik koy, Windows'un bir önceki sürümünü seç kaydet ve kurulumu başlat. 🙂
Hangi rainmeter skinini kullanıyorsunuz?