#akış #TeknoYardım #Playstation Elimde temmuz 2016 da aldığım ps4 500gb, nba2k16, god of war 3 remastered ve infamous second son var satmak istesem kaç tl eder? Satmak için doğru bir zaman mı?
Teknoseyir gündemi
#Trendyol#AliBaba#YouTube#HaftalıkGündemeMalzeme#OİşÖyleDeğil#kredikartı#hesap#wunderlist#OtoSeyir#xbox#dolandırıcılıkSon bir saat içinde 388 ziyaretçi, 114 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2019 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- Sunucu desteği dgn teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
600 700
Bende ps4'ü garantisiz, oyunsuz satıyorum. 600-650 teklif ediliyor. Bakıyorum al satçı kesim satmıyorum. İhtiyacı olan birisi çıksa vereceğim de insanlar pro çıktı slim çıktı yok onu yapar bunu yapar ederim diye diye düşünüp almıyorlar.
Oyunlarını ayrı sat, konsol ile bir satarsan ölüyor. Cihazın resimlerini çek garantisi sony mi ? cihazı ayrı oyunlarını ayrı sat gitsin. Böyle daha karlı olur. Oyunlarında tek tek piyasasına bakarsın atıyorum biri 1 oyunu 70 60 satıyorsa sen acilden 55 e koyarsın satarsın.
@angelfrantix @orcun Cihaz çok az kullanıldı garantisi sony. Telefonum garantide fotoğraf atamıyorum o yüzden.