Bir arkadaşım salon açacak. Fakat daha önce dükkan konusunda tecrübesi olmadığı için bana sordu, ben de size soruyorum 😀
Önümüzde 2 farklı dükkan seçeneği var.
1) Yola bakan, 77m2
2) Arkaya bakan, 86m2 ve 500k daha pahalı
Benim düşüncem, caddeye bakan dükkan küçük olmasına rağmen tabela asılabileceği için daha avantajlı durumda. Ama 5m2 balkondan 5m2 odadan büyüklük avantajı da az değil. Bu konuda fikri olan var mı?
düğün salonu mu
ve satın mı alıyor kiralıyor mu
Masaj salonu 😉
Satın alıyor, kuaför
@agab hayır spor salonu 😁
Yola bakan.
Aradaki farkın birazıyla parayla o metrakeyi daha verimli dizayn edecek biri tutarım
kuaförse yola bakan daha çok iş yapar, arka sokakta kalanına instagramda yardırması gerekir adını duyurmak için
2 nci seçenek çift cephe mi? Öyle değilse, yola bakan, ancak sabit müşteri potansiyeli var ise yoldan gelecek müşteriye ihtiyacı az ise arka cephe seçilebilir.
Yola bakan tabi, hem de ötekisi daha pahalıymış. Bazı işlerde imaj da önemli, 2 yer olsa hiç bilgi olmasa, yola bakan daha iyidir, kalitelidir imajı olur.