M. Çevik internet ve tarife konusunda da her zaman olduğu gibi karşı tarafı savunuyor yine. Yani günlerdir halkın yeter artık dediği şeyde bile yanlış tarafı savunuyor. Yanlış yere mi bakıyorum deyip gösterdiği tarife 5-10 gb. Birde Gösterdiği resimde 5 gb-10gb-15gb gibi internet bile denmeyecek kotaları 250-400 TL den satılmasına enflasyondur maliyettir vs. normalleştirmeye çalışıyor. Bir şey yazıp cevapladığında da anında tersliyor tartışmaya giremiyorsun.

Yahu bu devirde 10gb-20gb diye bir kota bile konuşmamamız lazım ama bunları söylerken bile insanın siniri bozuluyor komik rakamlar yani ama bunu bile diyemiyor. Bu kotalar ne böyle diyemiyor. Bugün internet paketini alıp, internete anında girdiğinde bile zaten 5-10 gb senin kotandan eriyip gidiyor. Hani belki yaşlılar için dersin pek bilmezler ancak whatsappı falan olsun çok kullanmaz dediğimiz teorilerde bile şu fiyatlar çok saçma yani. Resimde 2+2 gb kotaya 250 tl yazılmış bunun neresi normal ya?

Bir kere sınırsızı geçtik hadi vazgeçtik ondan da en az 50 gb olması lazım kotaların ama üsteki yöneticiler bunu bile kendi halkına çok görüyor ve gerektiğinde yabancılara onların operatörü üzerinden sınırsızı çok güzel verebiliyorlar. İnsanlar dışarıda youtube'den bir şey izlemeye korkuyor mobil veri açıkken hemen paket bitiyor diye.

İnsanları o kadar ezdiler ki artık millet bari o kadar para alıyorsun amenna her ay ödüyoruz ama bari düzgün hizmet ver noktasına geldi parasından vazgeçti yani. Bugün 4 kişilik bir aile 500 tl den tarife yapsa 2000 tl aylık sadece tarife ödemesi yani yazıktır bu rakamlar.

BeğenFavori PaylaşYorum yap