#tekteker sürüşlerim yazın gelmesiyle daha keyifli bir hal alıyormuş. Ya alışıyorum ya da kışın soğukluğunun kas üzerindeki etkilerini attım. Daha rahat sürüyorum ve daha yüksek hızlara çıkıyorum. Tabi ekipman olmadığı için sınırları zorlama gibi bir derdim olamıyor. Dün yaptığım 5kmlik bir sürüş gerçek anlamda ulaşım için kullanıldı. Daha yakın yerlere küçük tekerimle gidiyorum. ve gerçekten rahat oluyor.

Totalde 600 küsür km bir yol yapmışım. tekeri alalı sanırım 3 ay felan olmuştu. bu bakımdan scooterim 400 lü km de olduğunu hesaplarsak en kısa sürede en çok km yaptığım bir alet oldu kendileri.
hemen hemen her yerde sürebildiğim için de olsa gerek tabi. park bahçe yol asfalt kaldırım her yere gidiyor alet. Ankaradaki çoğu parkı gezdim diyebilirim. Gezmediğim belki bi kaç yer kalmıştır.

teknoloji ilerliyor. ve ileride ne olur bilinmez ama şuana kadar en pratik en mobilitesi yüksek bir alet olduğunu bizzat gördüm. Scootera binmez oldum. mağazaya markete oraya buraya sokmadığım yer kalmadı. milletin uzaylı görmüş gibi meraklı soruları dışında gerçekten büyük rahatlık.

tektekerle ilgili sorularınız varsa bana sorabilirsiniz.

BeğenFavori PaylaşYorum yap