RTX 4060 LP ve GAN destekli PSU ile olabilecek en küçük oyuncu bilgisayarı oluşturmuş.
https://hdplex.com/hdplex-fanless-250w-gan-aio-atx-psu.html
https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N4060OC-8GL#kf
RTX 4060 LP ve GAN destekli PSU ile olabilecek en küçük oyuncu bilgisayarı oluşturmuş.
https://hdplex.com/hdplex-fanless-250w-gan-aio-atx-psu.html
https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N4060OC-8GL#kf
Son bir saat içinde 59 ziyaretçi, 45 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
İlk PLA'dan bastığı kasa mefta olmuş, ABS ile biraz işe yarar bir şey yapabilmiş. 3D ile bir şeyler oluşturmak kolay, başta prototip olarak kullanmak mantıklı. Şahsen sonraki aşamada alüminyum kaynaklı bir şeyle devam ederdim. Böylece düzgün iş yapan atölye bulmak gerekiyor tabi.
Bambu yazıcı çok iyimiş.
Parasızlık ne haldeyiz.!
Alet güzel, iyi hazırlanmış tasarımı, kaliteli flament ile son müdahaleye ihtiyaç duymadan basıyor. Maliyeti nedeniyle başlangıç için fazla gelebilir. İşyerinin arge ekibinde çalışan tasarımcı arkadaş dışarıya da bireysel iş yapıyordu. İşler biraz rayına oturunca bundan aldı ve kendi işine devam etti. Böyle benzer bolca hikaye duydum.
@bobafett Ben her zaman derim makine almak önemli değil, cnc nin bile en üst seviyesini alabilirsin ama önemli olan onu beslemek iş bulabilmek, İş bulabiliyorsa ne mutlu ona.
Burada PLA ile basmış 60c de yamulunca biraz da modifiye edip ABS de basmış değil mi? Cahilime yorun, PLA basan yazıcılar ABS de basabiliyor mu direk böyle? Yoksa özel ekipmanlı yazıcılar mı basıyor her ikisini de?
Evet, önce PLA ile denemiş sonra ABS'ye geçmiş. Ürün listeleyen siteden baktığımda bolca çeşit çıktı. Bu işle uğraşan arkadaş, kapalı tip cihazla daha iyi sonuç aldığını söylemişti.
https://www.epey.com/3d-yazici/e/YToxOntpOjYwNzY7YTozOntpOjA7czo3OiIxMDgzOTExIjtpOjE7czo3OiIxOTU1Njk2IjtpOjI7czo3OiIyMDg2MjkwIjt9fV9zOjk6ImZpeWF0OkFTQyI7=/