17 Şubat 2021’ de aldığım Samsung Tv kendi kendine bozuldu. Garanti biteli 9 ay oluyor. Servis geldi. Şöyle bir ekrana 5 sn baktı, panel bozulmuş dedi. Fiyat aldı 10800₺+kdv. Tabi ki yaptırmayacağım. 15 bin civarı yeni TV alacağım.
Aldığım 4. samsung tv. Bir daha asla almam.

benim de samsung tv im garanti bitiminden 1 ay sonra ekran da çizgi çıktı ekran değişecek dediler böyle kullanıyoruz.
Adem abinin almayın dediği seriydi. Ben de aldıktan sonra öğrendim 😀 Bakalım bozulursa bir de biz söveriz. Aralık 2020 de almıştık.
TU7000 ve 58" ikilisi normal
Bir tamirciye de sor hocam bazı servisler tamir işiyle uğraşmamak için savıyor başından böyle
panel olduğuna emin misin? ledleri bozulmuştur belki
Tamirciye sordum. Bakacak. Ama onlardan da pek verim alamamamıştım önceki tecrübelerimde. Ankara’da iyi tamirci bilen varsa önerebilir.
Bizim de bir tane var Samsung onun da ekranında çizgiler var, çalışıyor ama tatsız.
Benim LG 10700. saatinde bozulmuştu sonra kumandadan bir kaç kanal değiştirmeye bastım baktım ses geliyor. Panel ledleri bozulmuş tamir ettirdim ama yine de bazı sahnelerde arkada nokta nokta belli oluyor. ama sorsan yine bozulsa LG alırdım.
Saati nasıl biliyorsun ? Tv de sayaç mı var ?
@memoli USB bellek takınca log dosyası olarak atiyor saati. zaten 10 bin saat garantisi vardı 700 saat geçince bozuldu.
@yhackup Bilgi için teşekkür ederim. Benim tv eski ve akıllı değil. Öyle bir şey yapıyor mu diye bakayım. Kendi bunu otomatik mi yapıyor ? Usb belleğin boş olması mı gerekiyor ?
@memoli benimki 10 yıllık cihaz LG 42LB420V akıllı değil ama 3D modeli. HDD veya bellek takmam yeterli tvyi kapatınca log atıyor.
@yhackup Teşekkür ederim.
En iyisi ucuz tv alıp geçmek şu zamanda.
Katılıyorum. Pahalısına da artık kötü malzeme kullanıyorlar. Zaten çerçeveleri yok edip gereksiz yere aşırı incelttiler. Sinek sert iniş yapsa panel çatlar.
2019 daSamsung a30s i 2000 ylye aldim..ekrani kirildi.tamirine 2000 tl verdim...
A101'den 1500tl'ye 32" Hi-Level bir TV almıştım yaklaşık 4 sene oldu, gayet iyi geldi bana, Sunny üreticisi Atmaca Elektronik ürünü, arada Android sistemine bile güncelleme geliyor, beklediğimden fazla iyi çıktı. TV'ye çok fazla para verme taraftarı değilim açıkcası, temelde yaptığı iş belli.
Yorumlara baktım da samsungun tv si iyi değil bunu anladım. Lg tvler iyi diye düşünüyorum. Yıllardır balkonda küçük boy lg var çok memnunum.
2012’de evlendiğimden beridir 4 farklı Samsung tv sahibi oldum. Ucuzunu almamak lazım. O kadarını rahatlıkla söyleyebilirim. Düzgün ve uygun bir servis desteği sağlamıyorlar. Problem ne olursan olsun tv’nin güncel fiyatının 1/3’ünü tamirat için talep ediyorlar. Servis ağı değil, şebeke.