Anneme kulaküstü kulaklık almak istiyorum doğum günü yaklaşıyor, t500bt tavsiye eder misiniz? Eğer farklı bir tavsiyeniz var ise dinlemek isterim teşekkürler şimdiden.
Son bir saat içinde 184 ziyaretçi, 111 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2025 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Babam 63 yaşında, iphone 7si var, dandik kulaklığı bozuldu, bendeki beats solo 3 wireless i verdim, kablolu kullanıyor. Kulaklık nasıl diyorum ötekinden iyi mi? Baya iyi diyo 🤣 ses çok mu farklı diyom yok da güzel çalıyo diyo.
2 haftadır Uyurken bile takıyo.
Bu kulaklığa bakın derim.
Alırken yanına bir tane de ped yedek alın. 1 senede dökülüyor komple.
Artı yönü ise 2 cihaza aynı anda bağlanabiliyor, uzun süre de çalıyor, pili güzel.
https://www.n11.com/urun/jbl-kulaklik-pedi-450bt-tune600-t500bt-t450bt-jr300bt-jbl-sungeri-19336364?magaza=robotron
T500bt tavsiye etmem çünkü narin bir yapısı var, çabuk kırılıyor. Sesi de öyle çok matah değil zaten.
Sony WH-C510 almıştım ben kulaklıktan pek anlamayan biri olarak. Basları fena değil şarjı da bayağı gidiyor. Malzeme kalitesi anlamında klasik sert plastik çok bir esprisi yok. O fiyat aralığında sanırım tercihim yine bu model olurdu.