Şunlara 114 tl ödüyorum 1 sene daha sabit fiyat sözleşme var. 35 yetiyor rahat rahat ama çocuk sonrası hem hanım hem ben daha sık evden çalışacağız aileler vs nüfus da artacak gelen giden kalan. 😀 100'e ya da 200'e geçsem mi yoksa UCUZ diye 1 sene daha idare etsem mi çok kararsız kaldım. 😥🤣

25 mbit ile 11 cihaz besledim. 35 mbps ile 3 kişi çok rahat çalışır.
Zaten rahat yetiyor şu anda ya. Fiyat seneye artınca bile bu ödediğim az kaldığı için dengeye gelir. Ellememek en iyisi öyleyse 1 sene daha.
@tongyabguhan34 1 sene daha bekle, aradıklarında aç. Bakalım ne teklif sunacaklar.
Hocam senin gelir seviyende "idare etmek" bir opsiyon olmamalı bence 😂
Tutumluyuz be hocam. 😀 Cimrilik tarafına kaymıyor ama 😀
Böyle böyle zengin oluyor adam, sen ben de arkasından atıp tutuyoruz 😀
@arandu. Bu arada faturayı eşim ödüyor onda otomatik ödeme talimatı vardı hahahah 😀 Al artık diyor oyalıyorum 🤣
@arandur Benim oğlan doğsun ona devredeceğim işleri abi. 😀 Orta direğiz. 😊
@arandur bu 35lik paketi alırken söyledim yetmeyecek dedim bir gün lazım olacak dedim yapma dedim aynı paraya başka yerden yüksek hız al dedim 😀 bana fanboysun dedi şimdi dediğime geliyor bak 😀
@tongyabguhan34 ne seçenekler var taahhüt bozmadan yükseltebileceğin? telekom sınırlıyordu o konuda tsol da yapıyordur benzer bir şey
@gurkan-atilgan Arıyorum şimdi Türknet fanbooyyy
@tongyabguhan34 taahhütün olmasaydı aynı altyapıdan millenicom da bakardın ama arada çok fark kalmadı galiba turkcellin son çıkardığı paketlerden sora
@gurkan-atilgan Başka firma istemiyorum ki hocam. Superonline olmalı. Tv plus'ı kutulu kullanmak istiyoruz. Eşim kullanıyor durdurma geri sarma vs. İnternet üzerinden de alınıyor vs ama buna alışkın. Zaten fiyatlarda dediğin gibi daraldı makas.
@tongyabguhan34 doğru tv plus şarttı senin kullanımda unuttum onu 😀
Kanına gireyim 🙂 Hızlı pakete geçsen aradaki fark ne olacak? 100-150 tl. Artık bir öğlen yemeği parası. 🙂
geç 500 e rahat et. zaten yakında o da zam yer
Her zaman lazım olmaz ama lazım oldugunda keske yapsaydım diyebilirsin. Ben de evden çalışıyorum. 100mbps Turknet var. Gigafiber gelsin diye bekliyorum ama TTelekom 1000mbps geçmemek için de ekstra direniyorum. Bugün iş gereği bir iki aksilik oldu. 3 kere 40-50GB indirme yaptım. 5-6 kere de 2GB indirme bekledim. 150GB oyun 2 günde inse de dert edilmez ama iş için gerekliyse zaman hesabı göz ardı edilmemeli.
Uzaktan çalışma başlayacaksa zam gelmeden uploadu da yüksek bir pakete geçip taahhüt etmekte fayda var hocam.
Bu arada çoğu arkadaşın demesinin tersine tutumluluk iyidir. Para alırken değil, verirken kazanılır. Kazandığın parayı belirlemek zor ama harcadığını belirleyebilirsin en azından.
35Mbps ile 10-11 kişi kullanıyor. Videoları bilgisayardan 1080p telefondan 2k altında izlemiyorum. Telefonda daha yüksek görüntü kalitesi seçili. Donma takılma da olmuyor videolarda. Bence yeterli ben 170 ödüyorum. 2 senedir telekom taahhüt var. Vdsl yeni geldi 1.5 ay oluyor. Bana pahalı sundular 3.yıl içinde olmama rağmen. Ondan önce 11Mbps kullanıyordum modemim çok kötüydü. Ona rağmen idare ediyorduk. Bence aldığınız fiyat ve hizmet çok iyi hiç gerek yok.