12 binlik telefonalra gene 12 ay taksit gelmiş ,gene avanta benzeri işler başladı ,sever bizim millet.
Teknoseyir gündemi
#TheLastOfUs#TeknoYardım#SonDakika#Playstation#openAI#AM5#OtonomAraçlar#programönerisi#4Kmonitor#Plantronics#MinecraftSon bir saat içinde 94 ziyaretçi, 87 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2023 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
5Klık sınır 12Kya çıkmış, yüzde 122lik yeniden değerlenme oranını hesaplarsanız zaten 11150 olması gerekiyormuş, az yukarı yuvarlamışlar. Ben de henüz dinleyemedim, haftalık gündemde de var konu.
enflasyon %70 di evet
@daviance: %100'ün üstünde, diğer hesaplayanlar da tam olarak hesaplayamıyor bence (kaynak ve bilgi yetersizliğinden).
@daviance enflasyon dediğimiz olay tüfe ve aralık bittiğinde hesaplanıyor. yeniden değerleme oranı ise üfe ve ekim verisiyle hesaplanıyor. enflasyon %85 tabi ki değil ama kavramları da çorba yapmamak lazım.
@sqn sonuçta %100 üstü tuike inanan kaldımı ?
@daviance TÜİK'e de ENAG'a da inanmıyorum zira ENAG da TÜİK'ten besleniyor. halkın enflasyonunu hesaplamak hiç de zor değil, sadece kredi kartı kullanan vatandaşın geliri ve harcama yoğunluğuyla bile sepetin ağırlığını düzenleyip günlük enflasyon verisini dahi %99 tutarlı bir şekilde verebilirsin.
@sqn Madem yeniden değerlenme oranı yılbaşında uygulanıyor niye Ekim verisini kullanıyorlarmış??? O yanlış iş baştan. TÜİK inandırıcılığını çok fena kaybetti emirle istatistik açıklıyorlar, boşuna veri topluyormuş gibi yapmasınlar ama arpalık denen olay işte sadece yukarıdan gelen sayıları açıklamak içi bir sürü insan maaş alıyor.
Kredi kartina 12 taksit yok ama
Banka dan kredi çekecen bu iş için
ha yok mu o zaman iş değişir.
@daviance yok maalesef
Telefonda taksit yasağı yok muydu
Telefon alma amaçlı kredi alındığında onun vadesi bile sınırlı, yani saçmalığın daniskası derler tam o durum.
kredi ile sanirim, kartla degil.
5.000₺ altına yoktu
@noisecash 5bin altına 12 taksit diye sınır vardı.- kredi karrtında değil, kredi de.
5bin üstüne 3 taksit sınırı vardı. Şimdi o 5bin, olmuş 12bin olay bu.
Yeni bir şey değil bu. Var olan banka kredisinin limiti artmış. Karta taksit hâlâ yasak.