Önceki gün VakıfBank'tan bildirim geldi kredi kartı limitinizi 111bin lira yapabiliriz diye. Olmaz ama yapın bakalım dedim onayladım ve cidden oldu. Bu bankalar muslukları neden açmaya başladı anlam veremedim. Bi haber de bulamadım bu konuyla ilişkili. Kişisel bi gelişme de yok maaş tarafında 😀 🤔
Teknoseyir gündemi
#TeknoYardım#TheLastOfUs#SonDakika#Playstation#konsolüssü#DPaltmode#Netspeed#GPT3#PSPlus#Logitech#animeSon bir saat içinde 347 ziyaretçi, 224 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2023 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Benim kartımın limiti 2000 lira.
Beni kara deliğin içine çekmeye çalışıyorlar herhalde ama yemezler 😅
Öğrenciyim 40 bin yaptılar bıraksam bana da 80 e kadar çıkacaklar gibi
Tuhaf yani neye güveniyorlarsa.
@felixfelicis hata etmişsin, artık minimum ödemen %40 olarak gelecek
ben bilerek 25000 tl üzerine çıkartmıyorum
Denemek için yaptım hani indirmeye indiririm de vermelerine şaşırdım yani beklemiyordum. Genelde öylesine teklif ederler ya tıklarsın olumsuz derler öyle sanmıştım aslında.
Borcun %20si kadar avans çeker borcu öder, gene aynı %20 asgari ödemeye getirir.
Bana da kart vermiyorlar. Hiçbir borcum yok, sigortam var, hiçbir bankayla iyi kötü ilişkiye girmemişim, ayar oldular bana. 🤣
Ne yaptın da bu kadar sinirlendirdin acaba 😀 Ön ödemeli bi kart talep et sonra güvenlerini kazanırsın belki.
@felixfelicis İş inada bindi, ilk adımı onlar atacak. Başkalarının kartlarını kullanıyorum. Hayır işin komik yanı kartlarını kullandığım neredeyse tüm adamlar batık ve kartların asgarisini ödüyorlar. 😂😂
@runforrest 😀 Bize biraz acayip geliyor ama eksi bi yanın olmasa da artı bi yanın olmadıkça pek güvenmeyi tercih etmiyorlarmış.
Borcunuz olacak, onu da günü gününe ödeyeceksiniz. Mümkünse en az 3 ama makul olanı en az 5 şeklinde kredili mevduatınız olması ve kullanmanız. 3 ay içinde findeks notunuz yükselmeye başlar. 6 ay sonra 100k üzeri kart alırsınız. Daha 2 hafta önce sırf kredi olsun diye 1000 lira aldım 3 ay vadeli. Bu tarz işlemleri çoğalttıkça olur zamanla. Önemli olan borcunuzun olmaması değil, bol bol borcunuzun olması ve zamanında ödemeniz. Tabi burada süre de devreye girer. Sizi gözlemlerler, sistem ona göre karar verir. Stabil olmanız gerekiyor bu konuda.
Hangi kart ?
Vakıfbank mı veriyor hepsi mi veriyor yoksa size özel mi bilmiyorum ama benim maaşın 4 katını geçirmiyorlar, üst segment kartı vermiyorlar sigortalılık süresinin az olması nedeniyle.
VakıfBank World Kart 111bin, Akbank Axess Platinum 80bin verdi durduk yere. Maaşımın en az 15-16 katı vardır hatta daha fazla.