Artık 2-3 saatlik oyunlara 20-30 dolar, 5-6 saatlik oyunlara 60 dolar fiyat biçmek normal hale gelmeye başladı sanki. Yoksa hep mi böyleydi? Steam yorumlarına bakınca da çoğunluk gayet memnun, pozitif yorumlar bolca..
Teknoseyir gündemi
#TeknoYardım#TheLastOfUs#diabloiv#chatgpt#yardım#Playstation#midjourney#İnternet#arcpro#Asus#BurakHaşhaşSon bir saat içinde 338 ziyaretçi, 207 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2023 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
İnternet böyle yaygın değilken zaten bütün single player oyunlar 60 dolardı (ABD ve AB'de tabii).
Sonradan açık dünya 100 saatlik oyunlar ve multiplayer gelince sanki diğer oyunlar o kadar etmezmiş gibi görünmeye başladı. Ama 10-15 saatlik elle tasarlanmış bir oyun standart oyun parasını hak eder bence
Ben önceden 40 dolarla başladı diye biliyorum. Sonra 50 60 derken şimdi 70e vurdu. 10-15 saatlik düzgün dolu oyunlara lafım yok zaten bence tam kararı o süre.
Oyun fiyatı ile oyun süresi ile doğru orantılı olmalı YAHE denildiği için bomboş, birbirinin benzeri oyun doldu piyasa. Oblivion ilk çıktığın "açık dünya oyun verin banaaaaa" diye dolaşan beni bile soğuttular. Anlamsız görevler anlamsız mekanlar, gereksiz şeyler ile oyun süresini uzatan mekanik eklendi. Tadı tuzu kaçtı.