Abi tesla hangi ülkenin oluyordu şimdi ?https://twitter.com/oktayarslan/status/1586371835674779648?s=46&t=dCxX6CFNXyKm445fGxKdAQ
Teknoseyir gündemi
#BirazMüzik#Bitcoin#kediseyir#sızıntı#akış#logmein#VESTEL#odyofil#Etkinlik#TaahhütYenileme#therionSon bir saat içinde 358 ziyaretçi, 201 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2023 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği dgn teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Yerli ve milli diye zırvalamak ne kadar boşsa bu da o kadar boş
Vw golf veyahut Mercedes C alman malı yani milli değil mi ? 🤣
ben ne diyorum sen ne anlatıyorsun 🤯
teslayı bir ülke mi yapıyor yoksa şahsi biri mi yapıyor. ?
Elon garajında yapıyor.
yanlış yazmışım teslayı yapan özel bir şirket mi ? yani tesla abd hükümetinin emriyle ortaklara yaptırılan bir araç mı?
bırak arabayı dünyanın en zengin markalarının kaçı ülkesinde üretim yapıyor? (tayvan, çin, kore hariç 🙂 )
ben o kanalda dolusunu görmedim şuana kadar
bi bitmediniz aaaa.
Elon çıkıp yerli ve milli dediğini duymadım 😀
Demesine gerek yok ki sana sorduklarında ne dersin bir düşün ? Cin mali mı diyeceksin yoksa amerikan mı ?
@hater "designed in california, assembled in china" derim
@muhammed Designed in california vs demen için çok ekmek yemen lazım apple iki günde onu demedi sonuçta 🙂 İnsallah o da olur.
Tesla sızdırmazlık ürünleri( oem) düzce standart profil aş.'de yapılıyor. Bu onu kötü bir mal mı yapıyor yada amerika için teslayı yerli malı olmaktan çıkarıyor mu? Onlar da bizde ki gibi bu aracın sızdırmazlık ürünleri Düzce'de yapılıyor ıyy mıyyy diyorlar mı?
Tesla Türk malı kardeşim o zaman. Yerli milli ürün Tesla
Bu milletin en büyük sorunu mükemmelliyet takıntısı. Kendi insanını kendi devletini bu derece eleştiren sayılı ülkelerden birisiyiz. Başarı adım adım gelir. Bunlar istiyor ki bir gecede işlemci üretelim bir gecede motor yapalım. Bu kafayla enflasyon %100 ün altına inmez
Ben tr de degilim cok umarim da degil ama tr kafası o kadar les gibi özellikle eğitimliyim diyen kafa en gerici olanı.
Ya o kadar şöyle böyle yazıyor millet çıkınca alanları görücez ciddi paralar bunlar öyle ağızdan söylenenle çıkarıp o parayı vermek kolay olmaz hemen .daha dün zoe ile uzun yol testi seyrettim adam 4 saat zoraki mola verdi sadece şarj ettiğini masrafa yazmış yediği yemek içtiği çay kahve masrafları ??? 😀 komedi ya hala daha iyi tarafından bakıyorlar.
video da bunu anlatıyor zaten, milyon tl'yi sen alıyorsun ama motor için almanya'ya 200k, batarya için çin'e 200k, şasi için ingiltere'ye 200k ödediğinde bu araç "yerli ve milli" olmuyor.