Teknoseyir gündemi
#midjourney#HaftalıkGündemeMalzeme#Windows#Samsung#turknetpişmanlıktır#nostalji#eqönömi#TürkMitolojiAtlası#Tayvan#İçDökme#MarvelSon bir saat içinde 318 ziyaretçi, 235 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2022 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği dgn teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
ne kötü reklammış
arkaplan sesi yüksek evet
Eskiden CD olayı cidden vardı bizim evde koç-net cd'si vardı bunlar bilmiyor herhalde.
Kullandığınız bilgisayarda internet tarayıcı programı yok, dial up modem sürücüsü yok ve modem almışsınız, bunun uygulamalarını da " internetten " indiremiyorsunuz.
Tek çare dönemin popüler modemlerinin sürücülerini içeren, internet explorer ve veya netscape uygulaması olan " cd " 'ler
İnternet 22 yıldır ışık hızında.
e-kolay da ixir de hatta 146 da kullandım, evet hatırlıyorum
dakika sayardik hele ki 146 da...
+1 superonline, ben daha çok 145 ciydim 🙂
@suicide dakikası 6 liraydı
bu ixir, e-kolay falan da 5-6 saatlik internet veriyordu galiba, 28-30 lira civarında hatırlıyorum, bakkallarda büfelerde oluyordu aynı reklamdaki gibi
@gurkan-atilgan 2007 de dakikasi 72.000tl imis. simdinin 7 kr u falan dakikada duz mantıkla. tabi ozaman cok daha iyi paraydi.
@suicide 2007'de ADSL vardı artık ya bende, benim bahsettiğim 2000 öncesi 🙂
@gurkan-atilgan biraz baktim nette daha eski fiyat bulamadım. dakikasi 6 tl oldugunu sanmiyorum ama saati falandir o.
@suicide 1-2 kere mecburiyetten bile bile bağlanıp kullandık ama öyle saat falan değil, ciddi faturalar gelip evde sıkıntı çıkmıştı, öyle hatırlıyorum ücretini
Kemal Sunal'ın son zamanlarına doğru nedense şivesi doğu şivesine kaymış bayağı. Propaganda filmden ötürü heralde.
boom gözükmeyeydi iyiydi
ozamanlar gözükmüyordu aslında, 4:3 cekilen icerikler 16:9 a tekrar taraninca genelde boom da cikiyor yukarida.
Bunlar aşırı pahalıya geliyordu.
O dönem internet gibi, reklamlarıda kötüymüş. İlk mini cd'yi bunlarda görmüştüm. Babamla ortak günde 1 saat internete giriyorduk. Aylık 30 lira civarında geliyordu. O dönemler internet anlamında çok kötüydü. Conexant sürücüsü ararsın, internet ayarlarında problem varsa, onları çözecek birini bulursun. Dergiler dışında bilgiye ulaşmak benim için zordu.
Tabi, biz başta veezy kullandık, superonline, ixir kullandım arada gazete fln verşnce ekolay kullanmışlığım vardır.
145 yüzünden hangimize yüklü fatura gelmedi ki 🙂
ixir in ufak cd leri vardı. Gazete verince beleş internet gelecek sanmıştım. Babam telefon faturalasından kaçtığı için internetle tam olarak 2000 lerde tanışabildim. 56k dan kaçak göçek girdiklerimizle ancak wallpaper indirebiliyorduk fatura korkusundan.
01:22 de mikrofonun gözükmesi 😀
146 😀
Hey gidi günler hey.
2004 de mi ne 128kb adsl bağlanmıştı şirkete.
Bende evde dial up vardı şirketten indirirdim mp3 leri 😀
2005 yılı, eve 256kbps 4gb kotalı bağlatmıştım 😀
@gurkan-atilgan Sen var zengin ben var fakir.
@hegemen yaygınlaşmıştı baya, öyle çok büyük bi para değildi ya 🙂 30 liraymış o zaman bak, sonra hızın artması da güzel olmuştu
https://turk-internet.com/tt-yeni-adsl-tarifeleri-2005-hayal-kirikligi-yaratti/
@gurkan-atilgan Ne diyim bizde yoktu.
@hegemen bizde 2004-2005 gelir gelmez adsl e geçmiştik, bizim 256 kbps 1 gb kotalıydı, türk telekom sağlayıcıydı, karne indirimi vardı çok pahalı değildi. Hatta kısa bir süre sonra 1 mbit e geçtik, o zaman kota 4 gb oldu her ay bir tane 700 mb divx indirirdim hiç unutmam 😀.
@eamedic abimde 1024 sınırsız vardı, arada ona kalmaya gider limewire açar 2 günde ne kadar indirebilirsem video müzik indirip 3-4 dvd doldurur eve dönerdim 😀
benimki 256kbps ve kotalı olduğundan anca msn'e giriyorduk 😀
@gurkan-atilgan lisedeydim o zaman ben de hatırlarım limewireı 😀😀, okulda sınırsızdı eskisi gibi önlem de yoktu bilgisayar odasında akşamdan bırakırdık sabaha inmiş olurdu 😊. Youtube da klipleri fln temp klasöründen çekerdim birdaha izleyeceğim zaman kotadan gitmesin diye.
Bu kadar kötü hatırlamıyordum.