Arkadaşlar 950₺ civarında 12 yaşındaki kuzenim için kullanım amacı YouTube videoları ve ders videoları kullanımı amaçlı tablet arıyoruz, ya da 2. Seçenek olarak aynı fiyat civarında bir telefon arıyoruz, önerilerinizi bekliyorum. İyi günler, teşekkür ederim şimdiden.
Teknoseyir gündemi
#TeknoYardım#GeneralMobile#MacBook#teknoseyirmotosikletçileri#pubg#MacOS#steam#GM9Pro#BalonYükseliyor#SıvıSoğutmaSon bir saat içinde 271 ziyaretçi, 218 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2021 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- Sunucu desteği dgn teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
büyük olsun derseniz https://www.akakce.com/tablet/en-ucuz-huawei-mediapad-t5-16-gb-10-1-fiyati,472158815.html
zamanında araştırmıştım. bunun 32gb 3gb ramli modelini aldım. memnunum
Bim'de, 800 liraya Meizu M6T var. Bazı mağazalarda satılamamış olabiliyor. Ben fiyatına göre çok iyi olduğunu düşünüyorum. Biraz inceleme videosu izleyerek kararınızı verebilirsiniz. Tablet almaktansa telefon daha mantıklı geldi bana.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/meizu-m6t.html