Yaş 24 geç bile kaldık haftaya askerim görüşmek üzere TS. 🙂
Teknoseyir gündemi
#TheLastOfUs#DragonsDogma2#ammehizmeti#Mattel#JaponKafası#tshirt#HotWheels#RTX4080#Computex#Noctua#CapcomSon bir saat içinde 41 ziyaretçi, 27 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2025 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Hayırlı teskereler.
Yaş 29, 1 ay sonra askerim, geç kalmadım. Bana kalsa hiç gitmeyecektim de ailem ısrar etti.
hiçbir şey için geç değil. 26da gitmiştim ben de. 32 34ler vardı.
Hayırlı teskereler.
Noldum nettim derken bitiyor.
Yaşlı gitmek iyidir aslında kompleksli değilsen, hem komutanlar hemde küçük yaştaki askerlerden saygı görüyorsun, benim takımımda 8 kişiydik herkes er'di, sırf yaşım büyük ve yazıcı olduğum için çavuş muamelesi görüyordum, komutanlar gençlere pek güvenmiyor, yaşın büyükse aklı başında birisin gözüyle bakar, ona göre davranır ve görev verir.
@zeratul Yazıcılık nasıldı? Seçilme işi nasıl oldu? 6 aylık döneme denk geldiniz galiba ama görev yeriniz nereleri idi birde?
@atokyuz Başlarda biraz karmaşık gelsede öğrendikçe zevkli gelmeye başlayan bir iş, tamamen evrak işinden ibaret, havası da yok değil tabi. Gideceğin birliğin eleman ihtiyacına göre belirleniyor genelde seçilme olayın, personel binbaşı yeni gelenleri tek tek meslek gruplarına ve ihtiyaç durumuna göre birliklere dağıtır, benim bilgisayar bilgim iyiydi, o yüzden muhabere takım komutanlığına verdiler, hem acemi hem usta olarak Amasya'da yaptım görevimi.
@zeratul Acemilik ve Ustalık yerleri belli yerlerde olan yer mi yoksa 81 ile gitme ihtimali bulunan bir durum mu? Acemilik ve ustalığı aynı yerde yapmanız şans mı yoksa komutanlar mı belirledi? 6 aylık mı yaptınız bir de?
@zeratul İçtima falan onlardan muaf mıydınız yoksa eksiksiz katılım mı sağladınız?
@atokyuz Dağıtım kısmını büyük ihtimalle Genelkurmay Karagahı yapıyor o konuda çok bilgim yok, benimki şans olsa gerek, herkes farklı yerlere gidebilirken olduğun yerin asker ihtiyaç durumu gözetilerek ona göre aynı yerde de kalabiliyorsun. 6 ay görev yaptım ve askerde herhangi birşeyden muaf olma lüksün yoktur, bir komutandan görev almışsan veya hastaysan istisna olabilir ancak.