4K film ya da videoları Flash diske atıp tv'de izlemek için bir flasha ihtiyacım var. Bunun için önerebileceğiniz güzel bir Flash var mı? 64 Gb veya üstü olsa iyi olur, bazı filmler 50 GB falan olabiliyor geçebiliyor da. Neye dikkat etmek lazım alırken? Pc'den flasha aktarım süresi çok hızlı olmasına gerek yok, TV'de izletirken sorun çıkartmasın yeter.
#akış #usb #flash #disk #tv #4k #lg
Baya güzel görünüyor. 1 TB'lık falan diskler yerine bundan almak mantıklı mı peki sizce? Yani 1 TB 250 lirayken 64 GB için 110 lira vermek?
64 Gb'ın da üstünü öneririm hocam. Ben en az 4 filmi atamadım o sebeple. Geenlde 70 ve üzeri oluyor boyutları. İkinci dikkat etmen gereken husus da yazma hızı ve usb 3.0 desteği olmalı. TV'de 3.0 desteği olmaması önemli değil, filmi atarken yüksek hızda atmak açısından önemli bu. 70 GB'lık filmi düşün yazma hızı veya usb 2.0 hızı ile atmak bir süre sonra işkenceye dönüşür.
Ya aslında 4K değişik değişik versiyonlar var. Az önce de onu inceliyordum. İkisi de 4K Remux falan demiş mesela, biri 47 gb diğeri 12 gb. Açıyorum art arda ikisini de, görsel bir fark göremiyorum bir türlü. Aradaki o kadar GB farkı boşuna olmamalı, yan yana açamadığım için tam net de anlayamıyorum ama birini kapatıp diğerini aynı sahneyi açınca aynı gibi geliyor gözüme. O kadar net ayıramadıktan sonra da 50 gb olanı indirmenin bir anlamı yok gibi geliyor. Bilemedim o yüzden 64 yeter gibi geliyor. 😀 Zaten sadece 1-2 film atarım üst üste film izlemem hiçbir zaman.
@nakah Doğrudur, ben genelde o boyutlarda indiriyorum, daha ufak boyuttakiler gözümden kaçıyor demek ki çoğu zaman 😀
Toshiba u365 alın. 220mb okuyor. Gerçi tvde usb 2.0 olunca pek esprisi kalmıyor.
canım fena 4k TV almak çekti şimdi (gif,, hayat çok mu güzel ?) 😂
Benim dayım aldı yakın zamanda; o zamandan beri torrent'te arma yaparken sona 2160p yazıyorum, 1080p yazmaya elim varmıyor hesap et 😀 😀
Direkt taşınabilir sürücü bağlayın bence
Hatta ağdan alabilme ihtimaliniz var mı
Tv es dosya yöneticisi çalıştırıyor mu?
120gb'lık bir Jamesdonkey ssd + usb 3.0 harici disk kutusu da iyi bir ikili olabilir.
Ts'de flash bellek incelemeleri vardi bakarsaniz bulabilirsiniz 🙂